Choď na obsah Choď na menu
 


Z PRAXE

eurodiag-360-logo-2-new.gif

z-praxe-2-new.gif

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Dievča (14 rokov)  trpela bolesťami po celom tele, zvonilo jej v ušiach, mala problémy s prínosovými dutinami a chronickou únavou. Trápili ju takisto problémy so spánkom a už skoro pol roka nebola v škole. V žalúdku mala črevné motolice. Behom troch týždňov sa ich zbavila pomocou bylín a potom už spala bez problémov.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (34 rokov)  jedného dňa ju prepadli astmatické záchvaty. Na začiatku užívala kortizon a potom cez deň inhalátory. Kvôli záchvatom bola často hospitalizovaná. Trápili ju žalúdočné problémy a nosné dutiny. Zistili sa v pľúcach škrkavky (Ascaris), Opistorchis, Microsporum cannis, prítomnosť arzénu a palladia zo zubných výplní. Po tom, čo začala užívať bylinky, sa jej počet hospitalizácií v nemocnici znížil. Najskôr sa zničili všetky parazity a vyčistila pečeň od arzénu a palladia.. Nastalo rapídne zlepšenie jej zdravotného stavu. Rozhodla sa, nechať si opraviť chrup, po čom sa jej vrátilo pôvodné zdravie.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (39 rokov)  mala už dva roky bolesti prsníkov. Trápili ju aj iné bolesti a problémy v tráviacom trakte. V črevách mala črevné motolice a ich vajíčka boli aj v krvi. Vajíčka motolíc sa mohli dostať krvou aj do prsníkov, čo by mohlo znamenať začiatok rakoviny, ktorú vtedy ešte nemala. V tele jej bol zistený obsah nióbu z lieku proti bolesti a tulia z nečistého vitamínu C. V bielych krvinkách boli salmonelly a ďalšie baktérie, ktoré pôsobili poruchu trávenia. Behom 9 týždňov si prečistila obličky, zlikvidovala parazity a zbavila svoje telo ťažkých kovov bylinnými kúrami. Bolesť prsníkov sa zmiernila, časom sa po vyplavení všetkých toxínov celkom vytratila.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (42 rokov)  mávala každodenné bolesti hlavy. Trpela aj častými infekciami močových ciest, močového mechúra a prínosových dutín. Bola jej odporúčaná bylinná kúra proti parazitom a o mesiac neskôr sa už cítila omnoho lepšie. Napokon sa zbavila aj bolesti na hrudi a sennej nádchy pokračovaním bylinnej liečby a takisto vďaka nej odstránením plesní a plesňových toxínov z tela, ktoré jej spôsobovali okrem spomínanej alergie aj úzkosť, depresie a poruchy spánku.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Muž (47 rokov)  mával každý deň bolesti hlavy a užíval lieky proti bolesti. Takisto trpel aj pískaním v ušiach. Boli mu namerané shigelly produkujúce neurotoxíny a borrelie vyvolávajúce Lýmsku boreliózu. V ústnej dutine mal aj baktériu Gaffkya, ale okrem nich sa vyskytovali v tele aj Ureaplasma a Strongyloidy. Po antiparazitárnej bylinnej liečbe ho jeho problémy prestali trápiť.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (51 rokov)  užívala 5mg denne (liek na cukrovku), ale ranná hladina cukru sa aj tak pohybovala na hranici 183 jednotiek. Mala v pankrease Eurytremu pancreaticum (motolicu pankreasovú) a Fasciolu hepaticu (motolicu pečeňovú). Doma mala vo vode kadmium zo staršieho potrubia. Po likvidácii parazitov a prečistení obličiek klesla jej ranná hladina cukru na 148 jednotiek. Zároveň sa zbavila návalu horúčav a bolesti v nohách a v trieslach. Povzbudilo ju to natoľko, že sa rozhodla ku kompletnej očiste tela. Potom už mohla všetky lieky vysadiť.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (46 rokov)  mala bolesti bedrových kĺbov. Trpela aj cukrovkou a vypila denne 5 šálok kávy. Pod troma vytrhnutými zubami mala ložiská so stafylokokmi. Keď úplne vypustila z denného režimu kofeín, ktorý napomáha k šíreniu baktérií zvýšením priepustnosti tkaniva, ale i prekysľovaním organizmu a nechala si opraviť chrup, prestal ju bolieť pravý bedrový a neskôr i ľavý kĺb. Zhruba po týždni a pol sa však bolesti vrátili späť. Preto sme začali intenzívnejšie pôsobiť na likvidáciu parazitov, baktérií a upravili prísnejšie jedálniček. Po následnej dokonalej očiste obličiek a pečene od rozpúšťadiel a ťažkých kovov sa jej stav tak zlepšil a napokon upravil na zdravý, že neskôr dotiahla na diagnostiku svoje 4 kolegyne z práce.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (36 rokov) trpela trhaním vo svaloch po celom tele. Diagnóza: fibromyalgia. Mala citlivé kĺby a tlak na prsiach. Dvakrát ročne sa u nej zvykol objavovať zápal priedušiek. Užívala lieky proti traseniu svalov a na ukludnenie tráviaceho traktu, hlavne hrubého čreva. K tomu všetkému ako by to nestačilo mávala aj depresívne stavy. Vraj to všetko jedného dňa začalo horúčkou a mrazením. Myslela si, že je to chrípka, ale po po vytratení sa príznakov jeden z nich ostal – trasenie. Diagnostika ukázala prítomnosť ascaris (škrkavky), mechovca a v pečeni žijúcu Fasciolu (pečeňovú motolicu). Začala s ničením parazitov a čistením organizmu aj od PVC a teluru zo zubných kovov.

Okrem parazitárnej záťaže a prítomnosti ťažkých kovov sa namerali aj žlčníkové kamienky. Po antiparazitárnej bylinnej kúre a očiste pečene sa jej záchvaty po 3 mesiacoch zredukovali skoro na nulu a po výmene zubných náhrad a vyčistení chrupu sa jej stav upravil úplne.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (46 rokov)  pred pár rokmi ochorela na reumatickú artritídu. Od tej doby pravidelne užívala lieky. Trpela aj nadváhou v dôsledku zadržovania vody v organizme. Lieky časom už nezaberali a preto hľadala iné riešenie. Príčiny jej ochorenia boli: zvýšená hladina ortuti a niklu zo zubných plomb. V obličkách sa jej tvorilo množstvo maličkých kamienkov. Mala veľa parazitov. Ascaris (škrkavky), strongyloidy (háďatko črevné) a trichinellu (svalovec). Aby sa zbavila problémov, musela sa zbaviť parazitov a očistiť obličky bylinnou kúrou na likvidáciu červov a očistu obličiek. Keďže mala v tele veľmi veľa aj iných parazitov, okrem už spomínaných druhov pridali sme k bylinnej kúre aj frekvenčnú terapiu na priamu likvidáciu parazitárnych záťaží. Po 4 mesiacoch sa opuchy začali strácať a behom ďalších 2 mesiacoch úplne zmizli.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Chlapec (9 rokov)  mal každodenné hnačky, trpel aj bolesťami žalúdka a nočným pomočovaním, Doma mali psa a papagája. Diagnostika ukázala, že sú v jeho organizme škrkavky (ascaris) a hlísty (enterobius vermicularis). Po zlikvidovaní parazitov bylinnou kúrou sa prestal pomočovať a postupne sa vytratili aj ostatné problémy.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Chlapec (5 rokov)  mal tmavé kruhy pod očami, kým mu vyoperovali mandle, tak trpel častými angínami a ušnými infekciami. Na alergológii mu zistili alergiu na peľ, prach a roztoče. Po vypití väčšieho množstva ovocnej šťavy sa mu na koži objavovali fľaky a vyrážky. Takisto trpel často opakujúcimi sa hnačkami. Diagnostika vykázala prítomnosť ascaris (škrkavky) a plesní, ktoré sme zlikvidovali a stav chlapca sa rýchlo upravil.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (38 rokov)  trpela menštruačnými bolesťami vyše dvoch rokov. V jej obličkách sme diagnostikovali piesok tvorený sa kryštalizovaním kyseliny šťaveľovej najmä z konzumácie čierneho a ovocného čaju vo veľkom množstve a slabým vylučovaním tejto kyseliny z tela kvôli parazitárnej záťaži na obličkách. Hneď začala s likvidáciou parazitov a očistou obličiek. Pokračovala očistou pečene a po troch mesiacoch prehlásila, že sa cíti perfektne.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (52 rokov) asi rok predtým ako sa zúčastnila BIO - diagnostiky organizmu, jej diagnostikovali roztrúsenú sklerózu (multiplex sclerosis). Poruchy rovnováhy, zhoršujúci sa zrak a pichanie v končatinách. V mozgu jej bolo zistené: ortuť, paládium, kadmium a platina. Takisto mala v tele dosť veľa rôznych červov, ale i baktérií. Bolo jej odporúčané zbaviť sa ťažkých kovov z chrupu, vyčistením a výmenou amalgámových plomb za biele. Likvidovali sme všetky parazity jedného po druhom a už na 2.kontrole prišla bez akýchkoľvek neurologických príznakov. Pokračovali sme v bylinnej očiste ďalej a postupne sa zbavila aj ďalších problémov.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Žena (33 rokov) od zubnej lekárky jej bola zdiagnostikována paradentóza s tým, že sa jej mierne kývali predné 2 zuby. Lekári jej navrhli operáciu, pri ktorej jej chceli vytrhnúť 7 zubov včítania piatich celkom zdravých. Pani sa došla premerať na diagnostickom prístroji, kde bol zistený slabší energetický stav obličiek a močového mechúra. Tieto dva orgány majú z hľadiska tradičnej čínskej medicíny priamu súvislosť so spomínanými dvomi kývajúcimi sa zubami. Pani po využívaní bylinných prípravkov išla k zubárke na kontrolu, kde bol jej zdravotný stav klasifikovaný za stabilizovaný. Energetický stav spomenutých orgánov sa dostal po terapii do normálu a pani začala znova žiť.

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Muž (51 rokov)  mal bolesti v ľavom uchu, kde bol diagnostikovaný na biorezonančnom prístroji herpes virus a staphylococcus aureus (zlatý stafylokok). Už po prvej likvidácii tohto vírusu frekvenčnou terapiou bolesti ustali a po dokonalej očiste od červov bylinnou liečbou sa už  nikdy nevrátili. Popri bylinnej liečbe mu prestalo aj zadýchavanie a tŕpnutie končatín z dôsledku arteriosklerózy (zanesenia ciev).

 

eurodiag---logo-2019-zmensene-bez-pozadia.png

 

Chlapec (13 rokov)  zrazu ho začalo bolieť koleno a nemohol naňho dostúpiť. V kolene bola zistená prítomnosť svalovca. Na druhý deň po frekvenčnej terapii bol v poriadku.

 

 

sipka-lava-new.gif

 

 

 

 

 

 

 

parazit-3.jpg

 

 
 

 

Portrét


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 346657
Mesiac: 935
Deň: 55