Choď na obsah Choď na menu
 


O Meta-terapii - ZALOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

metaterapia.jpg

META-TERAPIA

 

Meta-terapia je zaharmonizovanie a rozkmitanie buniek poškodeného orgánu, či časti ľudského tela na úroveň buniek zdravého orgánu. Meta-terapia posilňuje a  povzbudzuje všetky ňou liečené orgány k ich správnej funkcii.

Meta-terapia posilňuje imunitný systém tým, že zvyšuje energetickú bilanciu buniek v zaťaženom orgáne. Táto liečebná procedúra je veľmi vhodná pri vážnejších, či vážnych zdravotných problémoch a diagnózach, ako aj pri bežnejších zdravotných ochoreniach, či odchylkách v ľudskom organizme na úpravu postihnutých orgánov a stimuláciu imunitného systému pre jeho správne fungovanie.

Účinok Meta-terapie je citeľný takmer IHNEĎ !!!

 

Táto liečebná procedúra nie je spoplatnená, pretože sa poskytuje len ak je navrhnutá vyšetrujúcim pri vážnejších zdravotných problémoch alebo pri takých, ktoré sa javia časovo zdĺhavé, či také zdravotné problémy, keď je táto liečebná terapia nevyhnutná !!!

 

Poznámka:

Túto veľmi účinnú doplnkovú liečebnú metódu môžete získať DOŽIVOTNE ZADARMO, ak splníte všetky podmienky pre získanie vernostnej  karty NO LIMIT PLUS .

 

liecebne-terapie-2.jpg

 
 

 

Portrét


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 345339
Mesiac: 1662
Deň: 52